Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنگ مقاومت در استان کرمان صبح امروز در روستای قنات ملک، زادگاه شهید سلیمانی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش پرورش استان کرمان، فرمانده سپاه رابر، امام جمعه و فرماندار رابر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، زنگ مقاومت در استان کرمان صبح امروز در روستای قنات ملک، زادگاه شهید سلیمانی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش پرورش استان کرمان، فرمانده سپاه رابر، امام جمعه و فرماندار رابر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و شهید سلیمانی اظهار کرد: آنچه که امروز همه ما را در این مکان گرد هم آورده روح بلند شهید سلیمانی است، حاج قاسم با شهامت و اراده آهنین خود توانست عزتمندانه برای اقتدار ایران قد علم کند.

وی افزود: امروز در حالی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن می گیریم که رهبری های خردمندانه و مدبرانه مقام معظم رهبری یادآور همبستگی، اتحاد و همدلی که در بهمن ۵۷ بود، امروز قدرت نمایی می کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در ۴۱ سال گذشته دسیسه های فراوانی برای براندازی نظام انقلاب اسلامی طراحی کردند که همگی نقش بر آب شد.

اسکندری نسب عنوان کرد: امروز مفتخریم که از همه این دسیسه ها همچون جنگ، تحریم، تهاجم فرهنگی و… مقتدارانه عبور کردیم و اکنون به عنوان یک کشور سربلند و عزتمند در منطقه شناخته شده ایم.

وی یادآور شد: ما به مردان بزرگی همچون سردار سلیمانی ها که در این راه جانفشانی کرده اند، افتخار می کنیم و امیدوار به آینده ای روشن هستیم چرا که ما برای آینده خود چشم انداز گام دوم انقلاب، سند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت و نقشه راه داریم.

ترویج مکتب حاج قاسم نقشه راه آموزش و پرورش برای تربیت نسلی فرهیخته

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ابراز کرد: آنچه که در یک سال گذشته ما را به سمت آینده ای هدایت کرده، ترویج مکتب شهید سلیمانی است، اگر ما راه و روش شهدای ۴۱ سال انقلاب را الگوی خود قرار دهیم، قطعا دستیابی به این آینده سهل می شود.

اسکندی نسب تاکید کرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی آموزش و پرورش در طول این مدت در حال برنامه ریزی تدوین محتوای درسی بر اساس مکتب شهید سلیمانی که مانند یک نقشه راه پیش روی ما قرار دارد، است.

وی ادامه داد: امروز ما به واسطه رهبر خردمند و آگاه ما که از جزئی ترین مسائل نظام آموزش کشور با خبر هستند، از نقشه راهی بهره مند هستیم که آینده روشنی را برای ما ترسیم می کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تصریح کرد: از هفت راهکار اساسی گام دوم انقلاب توجه به جوانان، علم، تحقیق و پژوهش در دستور کار نظام تعلیم و تربیت قرار دارد.

اسکندری نسب متذکر شد: ما امروز برای حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران باید ترویج مکتب شهید سلیمانی را در دستور کار قرار دهیم، که برای تربیتی نسلی فرهیخته در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز در این مکان ارزشمند گرد هم آمدیم تا بگوییم راه و مکتب شهید سلیمانی در دستور کار ما قرار دارد چرا که برای تربیت جوانانی غیور نیازمند ترویج این مکتب هستیم.

توصیف نابرابری آموزشی/ از معلمان آمبولانس سوار تهرانی تا آموزش سرباز معلمان به دانش آموزان مناطق مرزی

در ادامه این مراسم محمدرضا سیفی مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور ضمن تبریک آغاز ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: سردار سلیمانی در ابتدا به این انقلاب اعتماد کرد سپس آن را باور کرد و در آخر هم به این نظام معتقد شد.

وی افزود: امروز ما می توانیم برکات وجودی این سرباز ولایت را ببینیم، امنیت امروز ما مرهون رشادت های این شهید بزرگوار است، اگر فداکاری های سردار سلیمانی نبود ما امروز آشفتگی کشورهای همسایه را تجربه می کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور بیان کرد: برکات وجودی سردار سلیمانی در کشورهای منطقه همچون عراق و سوریه نمایان است و حتی پس از شهادت ایشان همچنان ادامه داد.

سیفی عنوان کرد: البته نظام تعلیم و تربیت کشور هم مرهون رشادت های شهید سلیمانی است، شهید سلیمانی شخصی است که از یک منطقه محروم عشایری در جهان اسلام ظهور پیدا کرد که سران کشورهای اروپایی و غربی از وجود او هراس دارند.

وی یادآور شد: ما امیدوار هستیم که همه دانش آموزان سردار سلیمانی را الگوی خود قرار دهند و شرایطی پیش آید که عشایر به عنوان ذخیره های انقلاب به درجاتی از رفاه، امنیت و آموزش به ویژه در حوزه تعلیم و تربیت دست یابند.

مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور ابراز کرد: رهبر انقلاب در جلسه ای که با حضور مدیران آموزش و پرورش کل استان ها برگزار شد، فرمودند باید مسیر آموزش در همه نقاط کشور جاری باشد و دانش آموزان دورترین منطقه مرزی کشور با دانش آموزان پایتخت به یک اندازه از امکانات آموزشی بهره مند شوند.

سیفی تاکید کرد: بهره مندی از امکانات آموزشی بدین معنا نیست که در مناطق مرزی سرباز معلم ها به دانش آموزان درس بدهند در حالیکه یک معلم در تهران برای رسیدن به مدرسه ای خاص سوار بر آمبولانس از ترافیک عبور کند.

وی ادامه داد: دانش آموزی که در منطقه مرزی سکونت دارد علاوه بر محرومیت از امکانات آموزشی از داشتن پدر و مادری با سواد هم محروم است، لازم است که برابری آموزشی در همه نقاط کشور وجود داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور مطرح کرد: در حال حاضر در کشور ما ۲۱۸ هزار دانش آموز عشایری در ۲۷ استان کشور در ۶ هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

باسواد کردن دختران عشایر زمینه دستیابی به پیشرفت را فراهم می کند

سیفی اذعان کرد: از ۶ هزار مدرسه عشایری حدود هزار و ۷۰۰ مدرسه به صورت سیار و نیمه سیار فعالیت می کنند، اولویت اول آموزش و پرورش در ۳ سال گذشته افزایش تعداد دانش آموزان دختر عشایر است.

وی افزود: اگر دانش آموزان دختر عشایر از تحصیل برخوردار شوند، توسعه و پیشرفت چشمگیری برای کشور به دست می آید.

مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور در خصوص گسترش، به سازی و آماده سازی مدارس شبانه روزی توضیح داد: رسیدگی به این نوع مدارس در دستور کار ما قرار دارد و امیدواریم بتوانیم در در استان کرمان که بیشترین تعداد دانش آموزان ساکن در مدارس شبانه روزی را دارد، اقدامات خوبی انجام دهیم.

سیفی بیان کرد: در تلاش هستیم تا مدارس چادری کشور را به مدارس کانکسی ارتقا دهیم، اگرچه این تصمیم در هفته های گذشته بازتاب زیادی داشته و بسیاری عنوان کردند که زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست اما باید توجه داشت که این مدارس مجهز به پنل خورشیدی، دارای اتاقک استراحت معلم، سرویس بهداشتی و چرخ دار هستند.

وی یادآور شد: هزینه این کانکس ها بسیار بالا بوده و برای این مناطق مناسب تر از سازه های ساختمانی هستند، به دلیل اینکه تعداد دانش  آموزان عشایر اندک بوده و در مکان هایی زندگی می کنند که صعب العبور است این کانکس ها مناسب تر است.

مدیرکل آموزش و پرورش عشایری کشور گفت: از سوی دیگر ممکن است به علت تغییرات آب و هوایی ترسالی و یا خشکسالی، عشایر به منطقه ای که در آن مدرسه ساخته شده کوچ نکنند و عملا سبب از دست رفتن کارایی مدرسه می شود.

سیفی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم به زودی ۲۵ مدرسه چادری استان کرمان تبدیل به مدارس کانکسی شود، ما کمک های خوبی در این زمینه انجام می دهیم اما نیازمند همت مسئولان استانی در این راه هم هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان مکتب شهید سلیمانی سردار سلیمانی تعلیم و تربیت دستور کار دانش آموزان ترویج مکتب نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: طی دو سال گذشته، ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با ۶۰۰ میلیارد تومان در استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، علی موحدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۱۱ شهید معلم و ۴۷۱ شهید دانش‌آموز استان بوشهر اظهار کرد: به مناسبت هفته معلم برنامه‌های مختلفی در سراسر استان اجرا خواهد شد.

وی افزود: نواخته شدن زنگ سپاس معلم، غبارروبی گلزار شهدا با حضور رئیس سازمان بسیج فرهنگیان، و تجلیل از معلمان و مربیان پرورشی نمونه استانی و منطقه‌ای از مهم‌ترین برنامه‌هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به نوسازی ناوگان خودرویی آموزش و پرورش استان پس از ۱۰ سال، عنوان کرد: خرید ۶۰ خودرو سواری و کامیونت و تعمیر و بازسازی بیش از ۶۰ خودرو باری و عمومی در طرح شهید زالی با اعتبار بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

موحدی با اشاره به افزایش ۲۵۰ درصدی درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش استان بوشهر طی ۲ سال و کسب رتبه برتر کشور اضافه کرد: ۲۸۸ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و اداری از محل طرح‌های تملک دارایی استانی و نفت و گاز توزیع شده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌های روستا مرکزی و تجهیز مدارس ۴ شهرستان جنوبی استان از طریق طرح‌های آلایندگی و کمک‌های شورای راهبردی منطقه انرژی پارس به ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی طرح دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی به یک گفتمان ملی تبدیل شده است، تاکید کرد: چهارمین دوره این طرح برگزار شده و ۱۳۰ دانش‌آموز تراز بر مبنای شاخص‌ها انتخاب می‌شوند.

موحدی از افتتاح ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان و آغاز عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با اعتبار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان با همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد و گفت: فردا هنرستان انقلاب اسلامی در بهمنی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یک مدرسه در منطقه تنگک با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه بوشهر مسئولیت سه دبیرخانه کشوری را بر عهده دارد، افزود: استان بوشهر میزبان ملی دبیرخانه‌های کیفیت بخشی فعالیت‌های پرورشی، جشنواره اردوهای برتر تدریس درس تفکر و درس زندگی و دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از صدور مجوز ۳۹ رشته محل جدید در هنرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: این رشته‌ها بر اساس بوم استان‌ها تقسیم‌بندی شده، به طوری که در شهرستان‌های ساحلی، رشته‌های دریا محور و نفت و گاز و سایر شهرستان‌ها در حوزه کشاورزی برنامه‌ریزی شده، همچنین سند چشم‌انداز پنج ساله توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تدوین شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748813

دیگر خبرها

  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • رویداد «دختران حاج قاسم» آموزش فرماندهی جهاد تبیین است
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست